Zonnepanelen plaatsen

Nog steeds een slimme investering voor de toekomst!

Duidelijkheid over de salderingsregeling

Meer 'lucht', maar wat is de oplossing?

De recente duidelijkheid over de salderingsregeling geeft wat 'lucht'. Dit maakt het investeren in zonnepanelen weer aantrekkelijk. Maar hoe doe je dit slim voor de lange termijn? Zonder dat je je druk hoeft te maken over het terugleveren van overtollige zonnestroom?

Heb je weleens nagedacht over bijvoorbeeld:

  • het omzetten van zonnestroom in warm water?
  • het gebruiken van slimme energiemangement?
  • het lokaal opslaan van zonne-energie?

Voordat jij je zonnepanelen gaat installeren, denken wij graag met jou mee naar een slimme oplossing waarmee jij wél klaar bent voor de toekomst!

Heb je al zonnepanelen? Ook dan helpen wij jou natuurlijk graag verder met hoe jij 'future ready' kan worden.

Persoonlijke service staat op 1! Wij komen bij jou langs!

 
 

Bel mij terug

Ontdek jouw zonne-energie potentieel

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om zonne-energie efficiënt in te zetten? Hoe jij maximaal rendement kunt halen uit een slim systeem voor nu én in de toekomst?

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend terugbelverzoek. Samen verkennen we de mogelijkheden om jouw huis of bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Ontdek met ons hoe jij het meeste uit jouw zonne-energie kunt halen!

 

Future ready

 

Slim beheer

 

Garantie: 25 jaar

 

Binnen 4 weken

Toepassingen van zonnepanelen

Voor woningen & bedrijfspanden

Bij het plaatsen van zonnepanelen is geen enkel dak hetzelfde en elke situatie is uniek. Daarom richten wij ons op het bieden van slimme en toekomstgerichte zonne-energie oplossingen die perfect passen bij elk soort dak of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand.

Onze aanpak is altijd persoonlijk: we bezoeken je locatie om te bespreken wat de beste opties zijn, afgestemd op jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je een zonne-energiesysteem krijgt dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst optimaal rendeert.

 

Schuindak

Veelzijdige installatieopties voor verschillende types schuine daken. Elk schuin dak kent zijn eigen aanpak. Wij zorgen voor een perfecte pasvorm.

 

Platdak

Gespecialiseerde installaties voor platte daken. Oplossingen voor maximale energie-efficiëntie, aangepast aan de unieke eigenschappen van jouw platte dak.

 

Bedrijfspand

Oplossingen voor een klein kantoor of een groot bedrijfspand. Profiteer optimaal van duurzame energie. Ook met energieopslag en slim energiebeheer.

 

Maatwerk

Naast zonnepanelen bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen. Denk o.a. aan slimme thuisbatterijen voor energieopslag of systemen voor het opwekken van warm water.

 

Uitbreiding

Is jouw energiebehoefte veranderd? Wij bieden uitbreidingsopties, inclusief de nieuwste technologieën in energieopslag en -management, voor een compleet duurzaam systeem.

 

Vervanging

Bij vervanging van zonnepanelen kijken we ook naar mogelijkheden voor verbeterde energie-efficiëntie en -opslag, zodat je investering toekomstbestendig is.

Wat onze klanten zeggen

 

Marco

Wat fijn is van Zsolar is de persoonlijke benadering. Na eerste contact komt er iemand langs om alles in kaart te brengen en uit te leggen. We kregen een heldere uitleg over de kansen en mogelijkheden specifiek voor ons huis. We kregen eerlijk advies over de type zonnepanelen en welk type het best geschikt is voor onze wensen. Dat alles gaf ons het gevoel dat Zsolar kennis van zaken heeft.

 

Heleen

Gisteren heeft Zsolar bij ons de zonnepanelen geplaatst. Wij kenden dit bedrijf niet ,maar kregen meteen een goed gevoel over de manier van zaken doen. De zeer vakkundige J.W. kwam bij ons thuis alles bekijken en kon zodoende een goede aanbieding doen, de vragen die wij stelden werden naar volle tevredenheid beantwoord. Geen opdringerig praatje maar een gedegen uitleg van alles, niets hoefde maar het mocht wel.

 

Léon

Na de zoveelste vertegenwoordiger was het nu de beurt aan Zsolar. Wat gelijk opviel was de duidelijkheid en eerlijkheid over het product en het aanleggen ervan. Ik kreeg de indruk dat ze niet perse iets aan je willen verkopen maar dat ze kijken wat het beste bij je past. Dat gaf voor mij de doorslag. Naast de persoonlijke benadering ging ook het aanleggen en installeren zeer vlot en professioneel.

 

Irma

Zsolar maakt het verschil. De met name persoonlijke benadering en vriendelijke service door alle medewerkers heb ik als zeer prettig ervaren. Alle vragen werden snel en vakkundig teruggekoppeld. De levering was binnen de afgesproken termijn van 8 weken en de installatie verliep goed en vlot. Wanneer je zorgeloos zonnepanelen wilt dan is Zsolar een aanrader.

 

Edwin

We hebben een aantal leveranciers gevraagd een offerte te leveren voor het plaatsen van zonnepanelen. Diverse leveranciers reageerden pas na 1-2 weken en een daarvan gaf zelfs aan helemaal geen offerte te willen leveren.
Jan Willem van Zsolar reageerde als enige direct en kwam de volgende dag bij ons thuis om onze situatie te bekijken en advies te geven. 

 

Frits

Binnen 7 weken na folder in de bus liggen 10 panelen op ons dak. Op dag a conatc via de mail opgenomen, op dag b was Jan Willem Kluytmans bij ons op bezoek om onze situatie op te nemen. Op dag c 24/03 kregen we de offerte en nu op 12/05 is alles al rond. Vanmorgen om 07.45 arriveerden hier 3 vriendelijk mannen om de elektrische aansluiting te doen en de panelen op het dak. Om 12.30 was alles gebeurd en vliegt hier de stroom het huis binnen. We zijn zeer tevreden over de service van Zsolar. Een aanrader.

 

Hoge opbrengst

 

Modulair

 

Persoonlijk advies aan huis

Energie_management_Zsolar.png

Zonnepanelen installatie met Micro-omvormers

Meer efficiëntie en betrouwbaarheid

Bij Zsolar zetten we ons in voor het leveren van topkwaliteit zonnepanelensystemen. Een uniek aspect van onze installaties is het gebruik van micro-omvormers. Dit onderscheidt ons in de regio en biedt diverse voordelen voor onze klanten.

  • Verbeterde Efficiëntie: Micro-omvormers optimaliseren de energieopbrengst van elk afzonderlijk paneel, wat leidt tot een hogere totale efficiëntie van het systeem.
  • Grotere Betrouwbaarheid: Doordat elk paneel zijn eigen omvormer heeft, wordt het risico op systeemuitval verminderd. Als één omvormer faalt, blijven de andere panelen functioneren.
  • Flexibele Uitbreidingsmogelijkheden: Het systeem is eenvoudiger uit te breiden met extra panelen, zonder de noodzaak om een grotere centrale omvormer te installeren.
  • Real-time Monitoring: Micro-omvormers maken het mogelijk om de prestaties van elk afzonderlijk paneel te monitoren, wat bijdraagt aan effectief onderhoud en snelle probleemoplossing.
  • Langere Levensduur: Micro-omvormers hebben een langere levensduur in vergelijking met traditionele centrale omvormers.

Door te kiezen voor Zsolar en ons unieke systeem met micro-omvormers, investeer je in een toekomstbestendige, efficiënte en betrouwbare energieoplossing voor jouw huis of bedrijf.

Vrijblijvend adviesgesprek

Ontdek jouw mogelijkheden

Twijfel je nog over de beste keuze voor jouw situatie? Benieuwd of jouw ideeën haalbaar zijn? Geïnteresseerd in onze geavanceerde oplossingen? Wij staan klaar om je hierbij te helpen!

Een bezoek aan huis of bij jouw bedrijf is voor ons de perfecte gelegenheid om je wensen en de specifieke situatie grondig te bespreken. Dit vrijblijvende gesprek is de eerste stap naar jouw ideale zonne-energiesysteem.

Na ons bezoek ontvang je van ons een offerte die volledig is afgestemd op jouw behoeften en omstandigheden.

Meest gestelde vragen

Absoluut! Met ons brede aanbod aan zonne-energie oplossingen vinden we altijd een oplossing die perfect aansluit bij jouw specifieke situatie. We komen graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te verkennen en samen te komen tot een passend voorstel, volledig toegespitst op jouw wensen en omstandigheden.

Zeker, we staan klaar om je snel van dienst te zijn. Dankzij onze ruime voorraad en sterke relaties met leveranciers, kunnen we doorgaans al binnen 4 weken bij je thuis of op jouw bedrijf komen installeren. Zo geniet je snel van de voordelen van je nieuwe zonne-energiesysteem.

Ja, Zsolar werkt samen met een vast netwerk van deskundige installateurs. Deze professionals hebben uitgebreide ervaring met onze specifieke zonne-energieoplossingen, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatieve en betrouwbare installatie van jouw zonnepanelen.

Geen zorgen, we bekijken graag de mogelijkheden. Onze experts kunnen vaak met creatieve oplossingen komen, zelfs voor daken die op het eerste gezicht niet ideaal lijken voor zonnepanelen. We onderzoeken alle opties om toch een efficiënt systeem voor jou te realiseren.

Absoluut niet. Onze adviseurs nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen, zonder ingewikkelde technische jargon. We zorgen ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een geïnformeerde beslissing te nemen.

Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staat ons serviceteam klaar om dit snel en efficiënt op te lossen. We streven naar minimale overlast en zorgen ervoor dat je systeem zo snel mogelijk weer optimaal functioneert.

Bij onze zonnepanelensystemen bieden we real-time monitoring aan. Zo kun je altijd zien hoeveel energie je opwekt en hoe dit bijdraagt aan je energiebesparing en het milieu.

Zonnepanelen hebben een lange levensduur, vaak tot wel 25 jaar. Aan het einde van hun levensduur helpen we je graag met het veilig verwijderen en recyclen van de oude panelen en adviseren we je over vervangingsmogelijkheden.

De terugverdientijd van zonnepanelen hangt af van diverse factoren, waaronder de specifieke kenmerken van jouw situatie en de componenten van het zonnesysteem. Denk aan het type panelen, de ligging van het dak en de keuze voor aanvullende systemen zoals energieopslag of een systeem voor het opwarmen van water.

Over het algemeen kun je verwachten dat je investering in zonnepanelen binnen zo'n 5 tot 7 jaar is terugverdiend. Wij kunnen een nauwkeurige berekening maken voor jouw specifieke situatie, rekening houdend met alle relevante aspecten, om een duidelijk beeld te geven van de verwachte terugverdientijd.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke berekening en advies, waarbij we alle mogelijkheden en jouw wensen meenemen.

Leuk dat je er bent! Zsolar maakt gebruik van cookies

Om je beter te kunnen helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen we ook analytische cookies om onze website elke dag weer een beetje beter te maken. Ook plaatsen we persoonlijke cookies zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag kunnen volgen en persoonlijke content kunnen laten zien. Meer weten? over ons cookiebeleid. Indien je kiest voor afwijzen , plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.